Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

"Σταματήστε να κλαίγεστε και διεκδικήστε". Ένα σκληρό άρθρο προς αξιωματικούς και πολιτικούς



Οταν πρίν τις εκλογές ο Αντώνης Σαμαράς υπόσχονταν ότι δεν θα πειραχτούν οι μισθοί και τα επιδόματα των ενστόλων ,αφού είναι ήδη όπως έλεγε ο ίδιος πετσοκομένοι και, δεν είναι δυνατόν να χάσουν... 

...ούτε ένα ευρώ, όταν έλεγε και ξανάλεγε ότι έχει έτοιμα τα ισοδύναμα μέτρα για να καλυφθεί το ποσόν που θέλουν οι διεθνείς τοκογλύφοι απο τις ένοπλες δυνάμεις στα πλαίσια των 11.5 δις , εμείς κρατάγαμε πολύ μικρό καλάθι.
Η προεκλογική προπαγάνδα όμως έπιασε αφού χιλιάδες ένστολοι με τις οικογένειές τους ψήφισαν τη ΝΔ ,πιστεύοντας για μια ακόμα φορά τα παραμύθια ενός προεκλογικού αγώνα.Εν ενεργεία και απόστρατοι παραδοσιακά δεξιοί , επικοινωνούσαν μεταξύ τους μπας και υπάρξει κανένας που να μην πείστηκε απο τις προεκλογικές υποσχέσεις του δικού τους Σαμαρά. Αγνόησαν φαίνεται ότι όταν καίγεται το σπίτι του διπλανού θα καεί και το δικό σου και σου λέει ,αφού εμάς δεν θα μας πειράξει πρέπει να γίνει πρωθυπουργός. Η γνωστή κουτοπονηράδα του Έλληνα.



“Μακριά απο το κώλο μου και ας μπεί όπου θέλει”. Ναι έτσι είναι ακριβώς και μην παρεξηγιέστε που λέω κατάμουτρα τη πικρή αλήθεια. Οπως και τώρα. Κάθονται οι στρατιωτικοί και μεμψιμοιρούν μεταξύ τους αντί να ενωθούν κάτω απο μιά ομπρέλα και να βγούν στούς δρόμους. Ναι να βγούν στους δρόμους να φωνάξουν , να συγκρουστούν ,να τα βάλουν με την καθεστωτική εξουσία. Να γίνουν αγωνιστές για τα παιδιά τους. Δεν έχουν λένε τη δυνατότητα να τα σπουδάσουν , να τα μεγαλώσουν αξιοπρεπώς. Και τί κάνουν γι΄αυτό; Κάθονται και βρίζουν υπόγεια την εξουσία και κυρίως τη πολιτική ηγεσία του υπουργείου ,αντί να διαδηλώσουν ανοιχτά και αντρίκεια φωνάζοντας στον ΥΠΕΘΑ ότι άλλα έλεγες αγαπητέ Πάνο προεκλογικά και άλλα λές τώρα. Παιδί της λαικής δεξιάς ο κόκκινος Πάνος ,παιδί της γειτονιάς έτσι τουλάχιστον πιστεύουν όσοι τον γνωρίζουν πρέπει να κάνει κάτι. Κι αν δεν μπορεί τότε να παραιτηθεί. Θα μείνει πολύ ψηλά στα μάτια και στο μυαλό της μεγάλης οικογένειας των στρατιωτικών . Σε κάθε άλλη περίπτωση να είναι σίγουρος ότι θα πάθει ότι έπαθαν άλλοι συνάδελφοί του. Τη βουλή με το μακαρόνι θα βλέπει γιατί ο κόσμος πλέον δεν συγχωρεί .

Και μη μου πεί ότι δεν τον ενδιαφέρει και αυτόν το πολιτικό κόστος. Τόχουμε ξανακούσει και δεν περνάει πια. Η εξαθλίωση ενός λαού που ξεκίνησε απο τον πολιτικό εγκληματία Παπανδρέου πρέπει να πάρει ένα τέλος. Αλλά αυτό που περίμεναν όλοι δεν ήρθε. Ηρθε μια κυβέρνηση που συνεχίζει την ίδια καταστροφική πορεία για το λαό. Ενας υπουργός που λέει ,ενώ γνωρίζει ότι έχει εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό και περιμένει να δεί κι΄αυτός τι θα γίνει. Τι να γίνει κε υπουργέ; Θα γίνει αυτό που διατάζει η οικονομική τρομοκρατία της τρόικας *λόγια δικά σου υπουργέ μου προεκλογικά *. Και για να τελειώνουμε .

Εχετε επίσημο συνδικαλιστικό όργανο κύριοι αξιωματικοί. Πως το στηρίζετε; Με το να το σαμποτάρετε; Είστε γραμμένοι όλοι χαμηλόβαθμοι και υψηλόβαθμοι για να διεκδικήσετε το αύριο των παιδιών σας. Σκέφτεστε πολύ κοντόφθαλμα αγαπητοί μου. Το τώρα. Αμ ο αγώνας είναι δύσκολος. Τα γαλόνια και τα παράσημα αγαπητοί μου τα παίρνεις στο πεδίο της μάχης . Οχι γλείφοντας, και έρποντας για έναν βαθμό και μιά καλή μετάθεση. Ο αγώνας είναι άνισος και δύσκολος. Θα πρέπει να είσαστε έτοιμοι να δώσετε και τη ζωή σας για το μέλλον των παιδιών σας. Αλλιώς ,αν σας ενδιαφέρουν μόνο πως να είσαστε αρεστοί και να περνάτε καλά με τις εκάσΤοτε πολιτικές ηγεσίες τότε καθίστε να σας ξεβρακώσουν. Κοντά είστε . Εγκαταλείψτε τους χαμηλόβαθμους υπαξιωματικούς στη τύχη τους. Οι μόνοι φαίνεται που έχουν δύναμη ψυχής. Σηκώνουν μ΄έναν πολύ μάχιμο και αξιοπρεπή Ανέστη Τσουγκαράκη το ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ. Εχετε αφήσει έναν αντισυνταγματάρχη μόνο του να τα βάζει μ΄ένα σύστημα. Δεν ντρέπεστε; Δεν λυπάστε για τον εαυτό σας; Για τη κατάντια σας; Τι θα λένε ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ τα παιδιά σας;

Πηγή: onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...