Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Όχι Κύριοι, μη φοβάστε δεν είμαστε ρατσιστές. Δεν είμαστε όμως ούτε και μαλάκες!

CNN International : Ύπουλη επίθεση στην Ελλάδα για τους …… λαθρομετανάστες!
Το CNN International σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του....
με τίτλο «Europe's lost children» (19/7/2013) κάνει εκτενή αναφορά στα «βάσανα» των λαθρομεταναστών που επέλεξαν να εποικήσουν την Ελλάδα! Το δημοσίευμα με μεγάλη δόση χολής και κακίας, αναφέρεται στην Ελλάδα σαν.... τον «επαίτη της Ευρώπης». Ολόκληρο το δημοσίευμα στην διεύθυνση ΕΔΩ
Το σύγχρονο θέατρο του παραλόγου απαιτεί από εμάς να έχουμε ανοιχτά σύνορα, να υποδεχόμαστε από κάθε γωνιά του πλανήτη αυτόκλητους, πολύχρωμους έποικους, να είμαστε υποχρεωμένοι να συμβιώνουμε μαζί τους στην γειτονιά και στο σπίτι μας και ας έχουν άλλα ήθη, άλλα έθιμα, άλλη γλώσσα, άλλες συνήθειες, άλλη συμπεριφορά, άλλη θρησκεία και καμιά απολύτως πιθανότητα αφομοίωσης από την Ελληνική κοινωνία! Επί πλέον να τους αφήνουμε να αλωνίζουν ανά την Ελλάδα σκοτώνοντας όποια γριούλα ή γέροντα τραβάει η καρδιά τους για λίγα Ευρώπουλα! Όχι Κύριοι, μη φοβάστε δεν είμαστε ρατσιστές. Δεν είμαστε όμως ούτε και μαλάκες!

Για όσους πάντως ενδιαφέρονται, μια αποστομωτική «απάντηση» ήδη υπάρχει τόσο στα Ελληνικά (ΕΛΛΗΝΙΚΑ) όσο και στα Αγγλικά (ΑΓΓΛΙΚΑ ).


Parapona-Rodou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...