Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Σκάνδαλο με βουλευτή Ξάνθης που φωτογραφήθηκε με σημαίες της ..."ανεξάρτητης Θράκης"


Κάποιος να τον μαζέψει. Και αυτός δεν μπορεί παρά να είναι κάποιος από το κόμμα του το ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ.Χουσεϊν Ζεϊμπέκ βουλευτής Ξάνθης με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει τα όρια . Οι φωτογραφίες είναι από επίσκεψή του στο “Σύλλογο Αλληλεγγύης και Αλληλοβοήθειας Τούρκων Δυτικής Θράκης” και τον “Πολιτιστικό Σύλλογο Τούρκων Δυτικής Θράκης του Φοχτβάγκεν”.

Οι σημαίες και τα λάβαρα της “ανεξάρτητης Θράκης”, δηλαδή της τουρκικής Θράκης που ονειρεύεται η Τουρκία, είναι ευδιάκριτα ο κ.Ζεϊμπέκ θα πρέπει να μας απαντήσει αν έχει πρόβλημα όρασης, αντίληψης ή αν απλά συμφωνεί με ότι εκφράζουν αυτές οι σημαιούλες! Η ανοχή των ψηφοφόρων του οι οποίοι όπως οι οι ψηφοφόροι όλων των κομμάτων είναι πατριώτες έχει προ πολλού ξεπεραστεί. Και με τον κ. Ζεϊμπέκ και με τους υπόλοιπους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου που κατά καιρούς κάνουν τα ίδια ,ίσως και χειρότερα. Τώρα όμως το εθνικό φάουλ το έκανε ο κ.Ζεϊμπέκ.



Το Onalert δεν έχει ποτέ παρασυρθεί από ανόητους “εθνικισμούς” ,ούτε πουλάει “ψευδοπατριωτισμό”. Και έχει υποστηρίξει κατ΄ επανάληψη ότι ο πατριωτισμός δεν είναι μονοπώλιο της δεξιάς ή της αριστεράς. Γι΄ αυτό και είμαστε αντίθετοι σ΄ όσους ανοήτως υποστηρίζουν ότι η Αριστερά είναι λιγότερο ...πατριωτική από τη δεξιά. Η ιστορία μας έχει διδάξει εξάλλου ότι τις μεγαλύτερες εθνικές καταστροφές με “υπερπατριώτες” τις υποστήκαμε.

Η θέση του αριστερού κόμματος που φιλοδοξεί να κυβερνήσει τη χώρα, του ΣΥΡΙΖΑ για το προξενείο της Κομοτηνής και τη Θράκη έχει εκφραστεί μέσα από το Onalert με άρθρο στελέχους του κόμματος και έχει προκαλέσει την αντίδραση του Τούρκου πρέσβη στην Αθήνα.

Συνεπώς θεωρούμε ότι ο κ.Ζεϊμπέκ θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Κι αν τέλος πάντων θεωρεί ότι “πνίγεται” στο ελληνικό κοινοβούλιο , η γειτονικη χώρα που βρίσκεται σε κατάσταση πολιτικής εκτροπής ίσως να του δίνει περισσότερες ευκαιρίες για μια πολιτική καριέρα . Ας δοκιμάσει εκεί τη τύχη του αφού αισθάνεται τόσο “Τούρκος” που δεν τον ενοχλούν οι ...σημαίες της “ανεξάρτητης Θράκης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...