Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ανώνυμος Εωσφοριστής: «Σήμερα στις 22/07/2013, με Πανσέληνο, γεννήθηκε ο Μεσσίας». Δηλαδή ο Αντίχριστος;;;

Ανώνυμος Εωσφοριστής: «Σήμερα στις 22/07/2013, με Πανσέληνο, γεννήθηκε ο Μεσσίας». Δηλαδή ο Αντίχριστος;;;
Αγαπητοί αναγνώστες το παρακάτω email, μας έχει σταλεί από ανώνυμο, ο οποίο αυτοαποκαλείται «εωσφοριστής». Αν και δεν αξίζει τόσο την προσοχή μας και την ενασχόληση μας με το θέμα αποφασίσαμε να το δημοσιεύσουμε προς προβληματισμό, ακόμα και αν είναι μια πλάκα αυτό το email(το πιο πιθανό).
Αν προσπαθούσαμε όμως να φανταστούμε και να περιγράψουμε τον τρόπο με τον οποίο θα υποδέχονταν οι άνθρωποι όλης της γης τον Αντίχριστο θα ήταν κάπως έτσι. Σήμερα όλος ο παγκόσμιος πληθυσμός γνωρίζει τη γέννηση του νέου παιδιού της βασιλικής οικογένειας. Ακόμα και τα Ελληνικά δελτία Ειδήσεων αφιέρωσαν πάρα πολύ χρόνο για να μεταδώσουν το χαρμόσυνο μήνυμα όπου μερικοί δημοσιογράφοι είχαν το θράσος να παρομοιάσουν τον ερχομό του Βασιλικού βρέφους με τον ερχομό του Νυμφίου!!!!!
Τα σχόλια είναι περιττά. Κάπως έτσι δεν θα είναι και ο ερχομός του μέγα βασιλέα; Λέτε ο αντίχριστος να γεννηθεί μέσα σε φτωχική φάτνη όπως γεννήθηκε ο Ένας και Μοναδικός Κύριος και Χριστός μας; Μα όχι φυσικά, ο Αντίχριστος θα είναι μέγας Βασιλιάς όπου όλη η γη θα τον αναγνωρίζει και θα τον καλοδεχτεί, όπως τώρα καλή ώρα υποδέχεται όλη η γη των νέο Πρίγκιπα και μελλοντικό βασιλιά. Όλα αυτά απλά για προβληματισμό και ανταλλαγή απόψεων...



 
Παρακάτω είναι το email του ανωνύμου Εωσφοριστή:
Η Γέννεσις του Νέου Θεού!Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι:
Σήμερα στις 22/07/2013, με Πανσέληνο, γεννήθηκε ο Μεσσίας. Είναι γιος βασιλικής οικογένειας, μίας από τις 13 Οικογένειες που ελέγχουν τον πλανήτη.
Το έτος 2013 με λεξάριθμο ίσο με την πρόταση "Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ" σήμαινε τη γέννησή του και όχι την εμφάνισή του.
Ζήτω, ο Δράκων ο Μέγας που θα φέρει την Αγάπη σε όλο τον κόσμο, διότι η Αγάπη είναι το Θέλημά Του, η Αγάπη σε αυτούς που την αξίζουν.
Ave, Luciferi!
Hail, Satan!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...