Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Είμαστε Έλληνες!!!


Είμαστε Έλληνες!!!
«Γνῶμες, καρδιές, ὅσοι Ἕλληνες, ὅ,τι εἶστε μὴν ξεχνᾶτε,
δὲν εἶστε ἀπὸ τὰ χέρια σας μονάχα, ὄχι.
Χρωστᾶτε καὶ σὲ ὅσους ἦρθαν, πέρασαν, θὰ ᾿ρθοῦνε, θὰ περάσουν.
Κριτές, θὰ μᾶς δικάσουν οἱ ἀγέννητοι, οἱ νεκροί...»

Κωστῆς Παλαμᾶς

Ο αιώνιος, ο καθαρός, ο ανυπέρβλητος ουρανός της πατρίδας μου που αιώνες σκεπάζει το Λαό μου, φαίνεται τώρα πως έχει αλλάξει. Σήμερα ο ουρανός της Ελλάδας είναι σκεπασμένος με αλλόκοτα σύννεφα φτιαγμένα από τους τεχνουργούς της global financial governance... ενός κοινοβουλευτικού φασισμού, της ύπουλης χειραγώγησης μιας κοινωνίας και του 38άχρονου απολυταρχικού κατήφορου που σχεδίασαν και διά του οποίου πασχίζουν ν’ αλλάξουν το χρώμα του κρύβοντάς μας τον ήλιο και τ’ αστέρια του δικού μας ουρανού με την διενέργεια των δηλητηριωδών αεροψεκασμών τους, τις λεγόμενες «χημικές ουρές» [chemtrails], με τους οποίους καταγίνονται σήμερα να αποχαυνώσουν τον Λαό μου και να του επιβληθούν γυρίζοντας το ρολόι στον μεσαίωνα.
Ο εφιάλτης είναι εδώ. Ο Μεγάλος αόρατος Αδερφός της Νέας Τάξης, που έρχεται ως διαρρήκτης μέσα στη νύχτα αντλώντας την ισχύ του από τα καταγώγια των κάθε είδους Μυστικών Λεσχών και Στοών, μας στέλνει μηνύματα και απαιτεί ν' αρπάξει την γη μας, απαιτεί να υποδουλώσει το είναι μας, θέλει να σκοτώσει την Ελευθερία μας, θέλει να αφανίσει το γένος των Ελλήνων γιατί έτσι μόνο μπορεί να κυριαρχήσει στον πλανήτη αφού πλέον δεν θα υπάρχει Έθνος που να πιστεύει στα ανώτερα ιδανικά και στις ηθικές αξίες όπως το των Ελλήνων Έθνος. Αυτό το Έθνος που έχει δώσει στον κόσμο ό,τι καλύτερο έχει σήμερα από πλευράς πολιτισμού, φιλοσοφίας, τέχνης και ανθρώπινου μεγαλείου. Και μετά από λίγους χειμώνες, μετά από λίγα φεγγάρια, κανένας ίσως δεν θα’ χει απομείνει για να πενθήσει έναν Λαό, που κάποτε ήταν δυνατός, όπως ο δικός μας που σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο του επιθανάτιου ρόγχου της εποχής που προσδιορίστηκε από έναν άκρατο και επίπλαστο φιλελευθερισμό προς όφελος των «Πεφωτισμένων» Illuminati. 


 
Σήμερα όλα έχουν αλλάξει. Τώρα Πλανητάρχης είναι η σκοτεινή δύναμης του ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ και μέσω εγχώριων και εξωθεσμικών κέντρων εξουσίας διατυπώνει παράλογες και προσβλητικές για το Έθνος μου απαιτήσεις και εγώ τον ρωτάω:
Πώς μπορεί κανείς να σκλαβώσει τον ουρανό και την ζεστασιά της ελληνικής γης;
Πώς μπορεί να ξεχερσώσει από τις αξίες του ένα κομμάτι γης που δεν μοιάζει με μιά οποιαδήποτε άλλη γη στον κόσμο, ούτε στη δροσιά του αέρα της ούτε και στη διαύγεια της θάλασσάς της;
Πώς μπορεί να απαιτεί να του παραδοθεί κάτι που δεν ανήκει σε κανέναν;
Πώς λοιπόν είναι δυνατόν να τα αγοράσει όλα τούτα για να χορτάσει την απληστία του που θα καταβροχθίσει τα πάντα και δε θ' αφήσει πίσω του τίποτα παρά μόνο έρημο και απόγνωση;
Με ποιό δικαίωμα θα οδηγήσει την πατρίδα μου στα οικονομικά κρεματόρια του Διεθνούς Σιωνισμού υπονομεύοντας το μέλλον της και καταστρέφοντας τις επόμενες γενιές της και μάλιστα χωρίς ποτέ κανείς να λογοδοτήσει για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα;
Με ποιό δικαίωμα θα αφανίσετε το Έθνος μου εσείς τα θλιβερά ανθρωποειδή υβρίδια που περιφέρετε το σαρκίο σας παριστάνοντας τους περιούσιους;

Για τον Λαό μου, κάθε τί πάνω σ' αυτή τη γή είναι ιερό. Κάθε λαμπερή φυλλωσιά των δένδρων της, κάθε κρυστάλλινη ακρογιαλιά της, κάθε κόκκος της άμμου της, κάθε κομματάκι πέτρας της, κάθε θρόϊσμα των δασών της είναι ένα κομμάτι από μας, είναι η ψυχή μας, είναι η ζωή μας και είναι ιερό.

Στις μνήμες του Λαού μου, κάθε κελάηδισμα των πουλιών της, κάθε ευωδιά των λουλουδιών της, είναι σύντροφός του ιερός. Το μουρμουρητό των εντόμων της γής των Ελλήνων είναι η φωνή των προγόνων μου. Με την μουσική τους ταξιδεύω στο κέντρο του δικού μου κόσμου και συναντώ τον εαυτό μου εκεί μέσα...!
Το πεντακάθαρο νερό που κυλά στα ρυάκια και στα ποτάμια της είναι οι φλέβες του Έθνους μου που μεταφέρουν στο διάβα τους το αίμα των ηρώων μας που χύθηκε για την Λευτεριά τούτης της ιερής γης. Η γή έχει μνήμη!
Είμαστε κομμάτι τούτης της γης και αυτή πάλι είναι η μάνα και η αδελφή μας, είναι η ζωή μας. Οι κάμποι, τα λαγκάδια, τα καταπράσινα λιβάδια, τα βουνά με τις ψηλές κορυφές τους, όλα ανήκουν στην δική μας γη και μεταφέρουν τις μνήμες του Έλληνα ανθρώπου από τα βάθη των αιώνων ως ιερή κληρονομιά και εφόδιο για την ύπαρξή του.
Κάθε ηλιαχτίδα του δικού μας ήλιου εξιστορεί γεγονότα, θρύλους και παραδόσεις απ' τη ζωή του Λαού μας που αποτελούν νάματα ψυχής και θυμίαμα ανάτασης πνευματικής.
Τί είναι ο Έλληνας άνθρωπος χωρίς την γή που γεννήθηκε; Αν ο Έλληνας άνθρωπος χάσει τον ουρανό του και του αέρα του την πνοή, αν δεν μπορεί να αφουγκραστεί της γής του την φωνή, θα πεθάνει από την ερημιά γιατί θα χάσει τον ιστό της ζωής του επειδή ανήκει στη γη του και μοιράζεται την ίδια ανάσα, την ίδια πνοή με τα ζώα, τα δέντρα, τα πουλιά, τα ποτάμια και τα βουνά και ο αέρας που έδωσε στους προγόνους του την πρώτη τους αναπνοή, θα πάρει και τον τελευταίο στεναγμό του.
Τι να πενθήσω άραγε από την εξαθλίωση του Λαού μου και τον επικείμενο αφανισμό του όταν το σήμερα είναι ισοδύναμο με το πάτημα του κουμπιού που την 06η Αυγούστου του 1945 απελευθέρωσε την βόμβα με το προσωνύμιο "Little Boy" «Μικρό Αγόρι» στην Χιροσίμα και την 09η Αυγούστου του 1945 στο Ναγκασάκι την βόμβα με το προσωνύμιο «Fat Man» (Χοντρομπαλάς), τις δυο τρομακτικής ισχύος πυρηνικές βόμβες που σκόρπισαν τον όλεθρο και τη καταστροφή; Οι ρυθμοί που τα πράγματα τρέχουν στην Ελλάδα είναι καταιγιστικοί… και μοιάζουν βόμβες πυρηνικές!

Η Ελλάδα θα μετατραπεί σε σεληνιακό τοπίο και τούτο δεν φαίνεται να συγκινεί κανέναν. Ακόμη και ο «Θεός της Ελλάδος» έχει αποστρέψει το πρόσωπό του από τον Λαό μου πετώντας τον βορά στα όρνεα της «κερδοσκοπίας» και δείχνει να απολαμβάνει το θέαμα όταν τα γαμψά νύχια των οικονομικών Καρτέλ του ξεσκίζουν ηδονικά τις σάρκες απολαμβάνοντας την οιμωγή του. Και αυτό είναι το τέλος της ζωής και η αρχή του θανάτου μας ως Γένους. Κι εγώ θα μείνω με το «γιατί» στα χείλη για το υπόλοιπο του βίου μου!
Οι αλλαγές που έχουν συντελεστεί την τελευταία 38ετία είναι συγκλονιστικές. Στη χώρα μας η κομματοκρατία έχει βάλει το Λαό στην γωνία, τον ταπεινώνει, τον λοιδορεί και τον συνθλίβει με την ακρίβεια, την ανέχεια, την ανεργία, την φτώχεια, την έλλειψη υγείας, την έλλειψη παιδείας, την ανασφάλεια, τον φόβο για το αύριο, ακόμη και για την ζωή του από τους κακοποιούς, που στα μέτρα των δυνάμεών τους, μιμούνται τους διεφθαρμένους, εγκληματίες και ανίκανους πολιτικούς μας.

Η χώρα μας διαθέτει ένα πανίσχυρο μεν αλλά σάπιο και ετοιμόρροπο πελατειακό πολιτικό σύστημα που ενώ δεν φημίζεται για την σοφία του εν τούτοις το μόνο που μπορεί να κάνει με δεξιοτεχνία είναι να επιβιώνει. Πολλάκις έχει συλληφθεί να κλέβει, να ληστεύει, να εξαπατά, να χρηματίζεται, να ψεύδεται, να συνθλίβει τις συνειδήσεις των νέων, να δολοφονεί τα όνειρά τους και να αναπαράγεται σαν τα σκουλήκια στην κοπριά. Και αυτή η συμμορία που αδυνατεί να παράγει πολιτικό λόγο ή πραγματική πολιτική για την έξοδο της χώρας από την κρίση και τα φοβερά της αδιέξοδά της αυτοαποκαλείται «κυβέρνηση».
Τα κόμματα είναι «ολιγαρχικές εταιρείες» που απαρτίζονται από «ανθρώπους» απατεώνες, από κακοποιούς διψασμένους για εξουσία που διχάζουν τον Λαό και προκαλούν έριδες και μίση και εκτρέφουν και αναδεικνύουν τα «κομματόσκυλα» βδέλλες, ήτοι τα αργόσχολα σαπρόφυτα και ευκόλως εξαγοράσιμα κοινωνικά παράσιτα. Ο ολιγαρχικός θεσμός του Κοινοβουλίου (Parliament) είναι ξενόφερτος και αναχρονιστικός. Επινοήθηκε και εφαρμόστηκε υπό των επικυρίαρχων πατρώνων και - γνωστών ληστρικών τραπεζιτών δημιουργημάτων των άλλοτε αρχηπειρατών- εξουσιαστών στην Αγγλία κατά την εποχήν του Κρόμγουελ.
Υπάρχουν στιγμές που σκέπτομαι το αύριο και ανατριχιάζω... Η απροκάλυπτη προδοσία οδήγησε την πατρίδα στην κατοχή μέσω της επέλασης των οδαλίσκων του εθνομηδενισμού. Το νέο καθεστώς των Αθηνών, η αποκαλούμενη Κυβέρνηση Ειδικών Συνθηκών ή Κυβέρνηση Εθνικής Συνεννόησης, απλά ανέλαβε την νομιμοποίηση των τετελεσμένων και νομικά κατέστη συνένοχος του σφετερισμού της ιδιοκτησίας των συμπολιτών μας και του Έθνους μου με αποτέλεσμα στην χώρα μας να έχουμε Δικτατορία την οποία προσπαθούν αδιάντροπα να εμφανίσουν και να μας πείσουν ότι αυτή είναι η Δημοκρατία. Δεν είναι δυνατόν να είναι Δημοκρατία αυτό το μόρφωμα της θλίψης, της μελαγχολίας, της κατάθλιψης και της αυτοχειρίας που μας κλέβει τα όνειρα και μας καταρρακώνει την ζωή.

Η «Ελληνική Δημοκρατία» βέβαια μας «χάρισε» μέχρι σήμερα πολλούς αυτόκλητους ανερμάτιστους εθνοσωτήρες οι οποίοι απεδείχθησαν απλά είτε ανίκανοι, είτε φαύλοι, χαζοχαρούμενοι και γελοίοι, είτε δήθεν σοφοί αλλά απατεώνες, κύμβαλα αλαλάζοντα και καπηλευτές ιερών ιδανικών. Στη συνέχεια ζήσαμε την πολιτική μίας ανακόλουθης και αντιφατικής διακυβέρνησης και τελικά οδηγηθήκαμε σε κυβέρνηση δεδηλωμένων δωσίλογων ανθελλήνων που δεν κρύβουν τον στυγνό γενιτσαρισμό τους. Ανθέλληνες λοιπόν αλλά συνάμα φαύλοι και ανίκανοι.

Καθημαγμένοι οι Έλληνες από την αλητοκρατία και την τρομοκρατία των
τραμπούκων βανδάλων του κομματισμού ζούμε πλέον την περίοδο της μεγάλης ανατροπής. Το χτεσινό αδιανόητο σήμερα είναι το απόλυτα φυσιολογικό. Ο συναγελασμός με τον τοκογλύφο κατακτητή δίνει και παίρνει την ίδια ώρα που αυτός φροντίζει να μην τηρεί καν τα προσχήματα του καθωσπρεπισμού. Η Βουλή, το άντρο αυτό της διαφθοράς και της διαπλοκής, είναι πλέον το αγαπημένο παιδί του οικονομικού Ιμπεριαλισμού. Και δεν τα εκτρεφόμενα από το αίμα του ελληνικού Λαού βαμπίρ δεν το κρύβουν άλλωστε. Και φαίνεται να αρέσκονται στον ρόλο που τους ανέθεσαν οι εργοδότες τους. Γιατί να αντιδράσουν άλλωστε; Μήπως ο ίδιοι οι ψηφίσαντες τα δολοφονικά μέτρα φρονούν Ελληνικά για να νοιάζονται εάν καταστραφεί και αφελληνισθεί ο τόπος τούτος ο ιερός;

Είμαστε πλέον υπό κατοχή. Η ολιγαρχία των παντός είδους κοτζαμπάσηδων, εγκαθέτων, πρακτόρων, δωσίλογων, κίναιδων και προσκυνημένων όχι απλώς διαχειρίζεται την εξουσία προς όφελος δικό της και των επικυριάρχων, αλλά πληθαίνει και καλλιεργεί κλίμα ενδοτισμού και ηττοπάθειας, προάγοντας τον αφελληνισμό με κάθε τρόπο, προκειμένου να είναι αρεστή εις τους επικυρίαρχους. Και αυτό αποτελεί Ύβρη!
Απαιτείται λοιπόν αμέσως δράση. Τώρα, όχι αύριο. Αυτοστρατολόγησή μας εδώ και τώρα. Να απευθύνομε σάλπισμα συστράτευσης προς τους «Όσους Έλληνες» όπως το διεκήρυξε και άλλοτε σε άλλες δύσκολες ημέρες του Έθνους μας ο μέγας Στοχαστής Κωστής Παλαμάς. Από πού θα αντλήσουμε αίμα αγωνιστικό; Όχι βέβαια από τους καλοπερασάκηδες. Όχι από τα μωρά των μαμάδων τους, οι οποίοι δεν διστάζουν να δηλώσουν κίναιδοι ή ακόμη να γίνουν κίναιδοι για να πάρουν απαλλαγή από τον Στρατό.

Στηρίζοντας τις ελάχιστες ελπίδες μας στους λίγους καλούμε σε συστράτευση τους αφυπνισμένους και αλύγιστους Έλληνες οι οποίοι έχουν κοινές αγωνίες για το Ελληνικό μέλλον της πατρίδας και που αρνούνται να παραμένουν παθητικοί θεατές στην προσπάθεια του διεθνούς Σιωνισμού που με τα εγχώρια προγεφυρώματά του και το δρόν παρακράτος του, επιδιώκει τον αφελληνισμό μας και στη συνέχεια τον αφανισμό του Έθνους μας. Καλούμε σε συστράτευση τους ανυπότακτους, τους αδέσμευτους Έλληνες στέλνοντας το μήνυμα στον εχθρό, που τώρα είναι εντός των τειχών: «Ο δρόμος προς την κόλασή σας δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα!!!»
Όταν το 1904 ο Γεώργιος Κονδύλης παρουσίασε σε κάποιο πολιτικό παράγοντα αυτούς που είχε στρατολογήσει για τον αγώνα στην Μακεδονία, ο πολιτικός του είπε δυσαρεστημένος ότι ανάμεσα στους στρατολογημένους υπήρχαν και στοιχεία όχι και τόσο «καθώς πρέπει». Και έτσι ήταν. Οι στρατολογηθέντες ήσαν απλά λαϊκά παιδιά, κάποιοι και με ποινικό μητρώο και στην πλειοψηφία τους Κρητικοί και Μανιάτες. Τότε ο Κονδύλης απάντησε στον πολιτικό «Επήγα εις την Ακαδημία. Δεν εδέχθη ουδείς. Επήγα και εις το Πανεπιστήμιο. Παρομοίως. Αυτοί εδέχθησαν!»

Άλλες εποχές. Ίδια όμως κοινωνία. Ωστόσο τότε υπήρχαν ηγέτες. Υπήρχαν στρατιωτικοί με τσαγανό. Τώρα οι στρατιωτικοί ενδιαφέρονται μόνο για την σύνταξή τους. Τώρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΗΓΕΤΕΣ!

Η ελληνική ιστορία στην αέναη πορεία της διαγράφει κύκλους! Επαναλαμβάνεται. Ο Ευριπίδης χαρακτηριστικά τονίζει την αξία της συναναστροφής με την Ιστορία στη γνωστή φράση του:
«Όλβιος όστις της ιστορίης έσχε μάθησιν». Ωστόσο οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας, οι πλείστοι τουλάχιστον, δεν γνωρίζουν Ιστορία. Το ηρωικό πνεύμα όμως γεμίζει διαχρονικά και κατά κυριολεξία τις σελίδες της και δείχνει τον τρόπο με τον οποίο κερδίζεται η Ελευθερία. Το 1821 με την υποτυπώδη οργάνωση της Φιλικής Εταιρείας ξεκίνησε η Ελληνική Επανάσταση για να αποτινάξει τον Τουρκικό Ζυγό.
Την επανάσταση βέβαια την ξεκίνησαν οι κατατρεγμένοι, οι οποίοι ευρίσκοντο κυνηγημένοι ως κλέφτες στα βουνά. Οι προύχοντες, οι κοτζαμπάσηδες και οι πλείστοι γραμματιζούμενοι, μηδέ του ανωτάτου κλήρου εξαιρουμένου, όμως δεν θέλουν την επανάσταση και γιατί να την θέλουν, αφού μοίραζαν το βιός των Ελλήνων με τους Τούρκους Πασάδες; Αυτοί ποτέ δεν ήθελα την Ελλάδα να ελευθερωθεί. Όμως η επανάσταση ήταν ηφαίστειο και ξέσπασε.

H ιστορία λοιπόν επαναλαμβάνεται. Τότε πολλοί Έλληνες λάκισαν και τασσόμενοι στο πλευρό του Ιμπραήμ τούρκεψαν και πολεμούσαν τον Κολοκοτρώνη. Τέτοιος ήταν και ο Δημήτρης Νενέκος του 1827. Οι σημερινοί Ναιναίκοι γράφονται με «αι» [ναι σε όλα] και αποτελούν τα προγεφυρώματα των εχθρών του Έθνους και οφείλομε να τους αποκαλύψομε στον Λαό αποκαλύπτοντας και τα σκοτεινά σχέδια των επιβητόρων τους.
Ο μεγάλος όμως στρατηγός, ο γέρος του Μωριά, συνέλαβε την πεμπτουσία της κατάστασης και ανέβαλε δράση προτάσσοντας το σύνθημα: «Φωτιά και τσεκούρι στους τουρκοπροσκυνημένους» και έτσι αναχαίτισε τον Ιμπραήμ.

Τελικά δε θα χρειαστεί το χέρι κανενός θεού γιατί εμείς πιστεύουμε στην Νέμεση και στην λαϊκή ρήση: «όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα». Τα παιδιά μας πιστεύουμε ότι δεν θα ειδούν τους πατεράδες τους ταπεινωμένους και θα’ θελα να τα κοιτώ στα μάτια για να τους πω ότι μαζί τους νιώθω ξανά την ελπίδα πως οι πολεμιστές μας δεν θα ντροπιαστούν. Τούτο είναι η πραγματοποίηση του ονείρου μας. Του πρώτου και μοναδικού αρχέγονου πόθου μας. Έχει επάνω του την σφραγίδα της υπάρξεώς μας που το μπολιάζει με το είναι μας! Είμαστε Έλληνες!!!

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με καθημερινή πάλη και θα κατατείνει στην ανατροπή του αντεθνικού κλίματος και της παράλληλης υπονόμευσης της εθνικής υπόστασης του λαού και του κλίματος ηττοπάθειας το οποίο δημιουργήθηκε από τα ελληνόφωνα οργανωμένα κομματικά προγεφυρώματα του εχθρού με τα οποία σήμερα κυβερνά. Ο εχθρός χωρίς την βοήθεια των εσωτερικών πρακτόρων του δεν θα μπορούσε να επιτύχει.

Είμαστε ακόμα ζωντανοί, είμαστε ακόμα δυνατοί, έχουμε πολλές ελπίδες και δεν θ’ αφήσουμε τα χαρακώματα. Στην διαχρονική Ελληνική πορεία της πατρίδας μας δεν χωρούν οι ριψάσπιδες και οι κιοτήδες. Είμαστε Έλληνες!!!
Ξεκινούμε λοιπόν να κάνομε αυτό που πρέπει για την πατρίδα μας και ας γίνει οτιδήποτε.
Εμπρός λοιπόν με πίστη στον αγώνα μια και η πίστη είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά. Εμπρός, ας ηχήσουν οι παιάνες και οι ύμνοι του πολέμου ν’ αντηχήσουν.
Εμπρός εναντίον των ορδών των βαρβάρων.
Εμπρός με τις σημαίες μας ψηλά έστω και αν η τελευταία μας φορά.
«Εμπρός, Έλληνες, εμπρός. Αν θέλετε μιά θέση στον ήλιο, κατακτήστε την!!! Είμαστε Έλληνες!!!»


Οδυσσέας Τηλιγάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...